BALIK YEMİ FABRİKALARI

Yerel Balık Yemi endüstrilerinin önemi

Balık yetiştiriciliği endüstrisi büyük ölçüde yerel balık yemi üreticisine bağlıdır, bu nedenle yerel balık çiftçileri için balık yemi ithal etmek hem riskli hem de pahalıdır. Bir balık çiftliğinin işletme maliyetlerinin yaklaşık %70'i balık yemlerinden kaynaklanmaktadır. Balık yemi ithalatı ve teslimatında olağan bir gecikme, çiftlikteki tüm balık stokunun kaybolması neden olur.

Yüksek kaliteli balık yemi üreten yerel bir yem üreticisi, balık çiftçilerinin verimi artırmasını ve üretim maliyetlerini düşürmesini sağlar. Kısacası, yerel bir balık yemi üretim tesisi, balık yetiştiriciliği sektörünün temel taşıdır. Spesifik balık ve kabuklu balık türleri için yem özelliklerini dikkate almak esastır.

FEEDTECH Mühendislik ekibi & Su Yemi İmalatı

FEEDTECH, su yemi endüstrisi için gerekli olan tüm makinelerini tasarlar, üretir ve anahtar teslim yem fabrikaları kurar. Hammadde alımından bitmiş yem torbalamaya kadar çok çeşitli işleme makineleri ve ekipmanları tek bir ünite veya komple tesis çözümü olarak sunuyoruz. Sunulan bireysel proses makineleri, standartlaştırılmış ve kanıtlanmış FEEDTECH ürün gruplarından seçilir. Müşteri gereksinimlerini ve daha özel olarak müşterinin hizmet verdiği pazarın gereksinimlerini tam olarak anladığımızdan emin olmak için müşterilerle istişareye zaman ayırıyoruz. “Standart” bir su yemi Tesisi tasarımını teşvik etmiyoruz veya uygulamıyoruz. Her projeyi kendi özelinde değerlendiriyoruz.


Bilgi Formu

Telefon numaranızı yazın biz sizi arayalım.