EVCİL HAYVAN MAMASI FABRİKALARI

Artan Küresel Talep

Piyasa istatistiklerine göre, küresel evcil hayvan gıda endüstrisi şu anda yılda yaklaşık %4,5 oranında büyüyor ve evcil hayvan gıda uzmanları bu eğilimin gelecekte de devam edeceği konusunda hemfikir. Beslenme ve fiziksel yem gereksinimlerinin hayvan tarafından yönlendirildiği hayvan yemlerinden farklı olarak, beslenme ve gıda gereksinimleri evcil hayvan sahipleri tarafından yönlendirilir.

FEEDTECH Mühendislik Ekibi ve Petfood İmalatı

FEEDTECH, evcil hayvan gıda endüstrisi için gerekli olan tüm makineleri tasarlar, üretir anahtar teslim fabrikalar kurar.

Hammadde alımından bitmiş yem torbalamaya kadar çok çeşitli işleme makineleri ve ekipmanları tek bir ünite veya komple tesis çözümü olarak sunuyoruz. Sunulan proses makineleri, standartlaştırılmış ve kanıtlanmış FEEDTECH ürün gruplarından seçilir. Müşterilerin ve hizmet verilen pazarın gereksinimlerini tam olarak anladığımızdan emin olmak için müşterilerle istişareye zaman ayırıyoruz. “Standart” bir Pet Food fabrikası tasarımını teşvik etmiyor ve uygulamıyoruz. Her projeyi kendi özelinde değerlendiriyoruz.


Bilgi Formu

Telefon numaranızı yazın biz sizi arayalım.